S.G.SOUGLA - Κέντρο Ξένων Γλωσσών

Για το S.G. Sougla

Για το S.G. Sougla

Λίγα λόγια για το Κέντρο Ξένων Γλωσσών
S.G. Sougla

Το συστατικό της επιτυχίας

Κύριο συστατικό της επιτυχίας κάθε σχολείου αποτελεί σαφώς η σκληρή και γεμάτη μεράκι δουλειά! Για το S.G. Sougla η αγάπη προς το παιδί, καθώς και η συστηματική δουλειά αποτελούν οδηγό μας στα τόσα χρόνια επιτυχημένης πορείας.

Μέσα από την εξατομικευμένη μέθοδο διδασκαλίας μας, διακρίνουμε τη διαφορετικότητα κάθε μαθητή και προσαρμόζουμε τη διαδικασία μάθησης σύμφωνα με τις δικές του ξεχωριστές ανάγκες και τα δικά του ενδιαφέροντα.

Κάθε παιδί χρειάζεται κίνητρο για να μάθει και φυσικά έναν καθηγητή ο οποίος θα του προσφέρει το κίνητρο αυτό, θα εμπνεύσει και θα καλλιεργήσει τη φιλομάθειά του.

Βασικός μας στόχος

Βασική μας πεποίθηση είναι πως η εύρυθμη εξέλιξη της μαθησιακής διαδικασίας επιτυγχάνεται μόνο μέσα από ένα περιβάλλον αλληλοεκτίμησης και σεβασμού μεταξύ καθηγητών και μαθητών.

Μέσω της σωστής δουλειάς και της αρμονικής συνεργασίας των καταρτισμένων καθηγητών μας, καθώς επίσης και με τη χρήση της τεχνολογίας και σύγχρονων μεθόδων διδασκαλίας, εξασφαλίζουμε στη πλειονότητα των μαθητών μας την απόκτηση του πτυχίου της κάθε γλώσσας στο ελάχιστο δυνατό διάστημα.

Συγκεκριμένα, η απόκτηση πτυχίου Cambridge μέσα σε 5 μόλις σχολικά έτη αποτελεί εφικτό στόχο για τους περισσότερους μαθητές μας, ενώ παράλληλα προσφέρουμε ενισχυτική διδασκαλία σε όσους τη χρειάζονται.

Γλώσσες με την γραπτή μας εγγύηση

Στο Κέντρο Ξένων Γλωσσών Σ. Σούγλα διδάσκουμε Αγγλικά, Γαλλικά, Γερμανικά, Ισπανικά και Ιταλικά. Όλες με την γραπτή μας εγγύηση απόκτησης αναγνωρισμένου πτυχίου.

Εκπαιδευτικά προγράμματα

Στο Κέντρο Ξένων Γλωσσών Σ. Σούγλα έχουμε δομήσει εκπαιδευτικά προγράμματα που ανταποκρίνονται σε

Η φιλοσοφία μας

Η φιλοσοφία του Κέντρου Ξένων Γλωσσών SOUGLA είναι απλή:

Αγαπάμε το παιδί, σεβόμαστε τη διαφορετικότητα του και τις ανάγκες του και δουλεύουμε με πάθος και συνέπεια.

Να “υπηρετούμε” τους μικρούς μας ήρωες, που αποτελούν το μέλλον μας, να χαιρόμαστε με τη δική τους εξέλιξη και να αντλούμε δύναμη από τη δική τους ικανοποίηση και τις επιτυχίες τους!

Τα δυνατά μας σημεία

Στο Κέντρο Ξένων Γλωσσών S.G. Sougla η εκπαίδευση περνάει σε άλλη διάσταση αφού με την πολυετή πείρα μας έχουμε δομήσει ένα ολοκληρωμένο σύστημα που βασίζεται:

Στους Καθηγητές

Οι καθηγητές μας είναι οι πλέον εξειδικευμένοι στην γλώσσα που διδάσκει ο καθένας τους και έμπειροι στις μεθοδολογίες διδασκαλίας σε παιδιά και εφήβους. Μα το κυριότερο όλων αγαπάνε την ενασχόληση τους με τα παιδιά. Ξεχωρίζουμε για το προσωπικό μας. Με την υπογραφή του Ελληνοκαναδού Professor Peter Komninos

Στα Διαδραστικά Μέσα

Με τους διαδραστικούς πίνακες προσφέρεται ένα μαθησιακό πλαίσιο όπου οι μαθητές έχουν τη δυνατότητα να αναπτύσσουν τις γλωσσικές και τις κοινωνικές τους δεξιότητες σε ένα περιβάλλον όπου ο απλός πίνακας γίνεται παρελθόν και το μάθημα ζωντανεύει πλέον μπροστά μας με περισσότερα χρώματα, ήχους και εικόνες.

Στο Rotation System

Τα παιδιά μας μαθαίνουν την ξένη Γλώσσα όπως ακριβώς τη μητρική τους με την επαναστατική μέθοδο Rotation System. Σε ένα ευχάριστο διαμορφωμένο χώρο, τα παιδιά μαθαίνουν την ξένη γλώσσα ξέγνοιαστα γρήγορα και αβίαστα, μέσα από το παιχνίδι, τα τραγούδια, το θεατρικό παιχνίδι και τη χρήση Multimedia.

10 Λόγοι να μας προτιμήσετε

 

  1. Υπευθυνότητα απέναντι στους μαθητές μας και τους γονείς τους.
  2. Έμπειροι καθηγητές.
  3. Οργανωμένα και ολιγομελή τμήματα.
  4. Προετοιμασία των μαθητών μας για αναγνωρισμένες εξετάσεις.
  5. Δοκιμαστικές εξετάσεις (Mock exams) για όλες τις εξετάσεις.
  6. Σύγχρονες μέθοδοι διδασκαλίας.
  7. Σύγχρονα βιβλία.
  8. Εκπτώσεις σε αδέλφια και μαθητές που παρακολουθούν δεύτερη ξένη γλώσσα.
  9. Συστηματική ενημέρωση και συνεργασία με τους γονείς.
  10. Ευχάριστο και άνετο περιβάλλον.

Ενημερωθείτε σχετικά με τις γλώσσες

Αγγλικά        Γαλλικά        Γερμανικά        Ισπανικά        Ιταλικά

Γραπτή Εγγύηση

Ξένες γλώσσες με την γραπτή μας εγγύηση για όλα τα πτυχία.

Καθηγητές

Ξεχωρίζουμε για το εξειδικευμένο προσωπικό μας.

Εκδηλώσεις

Συμμετέχουμε και διοργανώνουμε συνεχώς επιτυχημένες εκδηλώσεις

Βραβεύσεις

Από την Ελληνοαμερικάνικη Ένωση με το Certificate of Recognition.

τι λένε για εμάς

Testimonial People Image

``Όλοι στην ομάδα του φροντιστηρίου είναι πάντα πρόθυμοι να σας εξυπηρετήσουν με το πιο ζεστό χαμόγελο.``

Καλογεροπούλου Ευτυχία
Γονέας

Testimonial People Image

``Στο φροντιστήριο, μου αρέσει πιο πολύ το ενδιαφέρον που δείχνουν οι καθηγητές, η υπομονή και επιμονή τους στο να μάθουμε περισσότερα.``

Δασκαλογιάννη Μαρίνα
Μαθήτρια

Testimonial People Image

``Το πιο δυνατό σημείο του φροντιστηρίου, είναι οι επιτυχίες του, χάρη στους αξιολόγους καθηγητές του.``

Τζουραμάνη Αλέκα
Γονέας

Testimonial People Image

``Το μεγαλύτερο πλεονέκτημα του φροντιστηρίου είναι η μέθοδος της διαδραστικής εκπαίδευσης και ο τρόπος των καθηγητών, ώστε να γίνεται η μάθηση πιο ενδιαφέρουσα και ευχάριστη, χωρίς φόρτο εργασιών στο σπίτι.``

Μανώλης Παναγιώτης
Μαθητής

Testimonial People Image

``Χαρακτηριστικό του φροντιστηρίου είναι ο επαγγελματισμός σε ένα οικογενειακό περιβάλλον, με αγάπη προς τους μαθητές.``

Διαμαντάκης Σταύρος
Γονέας