S.G.SOUGLA - Κέντρο Ξένων Γλωσσών

Ξένες Γλώσσες με πρωτοποριακή και υψηλού επιπέδου εκπαίδευση

Το Κέντρο Ξένων Γλωσσών S.G. Sougla προσφέρει πρωτοποριακή και υψηλού επιπέδου εκπαίδευση σε χιλιάδες μαθητές, οδηγώντας τους στη σωστή και αποτελεσματική εκμάθηση στις Ξένες Γλωσσες.

Η γλωσσομάθεια είναι πολλαπλά ωφέλιμη για το σύγχρονο νέο και αποτελεί ένα δυνατό προσόν για την πρόοδό του αφού

  • Βοηθά στην επικοινωνία
  • Είναι απαραίτητη για επαγγελματική αποκατάσταση
  • Συμβάλει στην εκμάθηση της κουλτούρας και του πολιτισμού άλλων λαών
  • Ασκεί πνευματικά τον άνθρωπο

’Οποιος δεν ξέρει ξένες γλώσσες δεν ξέρει τίποτα από την δική του”    Johann Wolfgang von Goethe

Γιατί να μάθω μια Ξένη Γλώσσα

Η σύγχρονη κοινωνική, επιστημονική και οικονομική πραγματικότητα αλλά και η ταχύτητα και αμεσότητα της επικοινωνίας, η οποία παρέχεται από τα ηλεκτρονικά μέσα, επιβάλλει μια διαρκώς αυξανόμενη χρήση ξένων γλωσσών.

Αν αποδεχθούμε το γεγονός ότι το σημαντικότερο αγαθό της σύγχρονης ζωής είναι η πληροφορία, η απόκτηση και η διαχείρισή της, τότε δεν μπορούμε να αντιπαρέλθουμε την αναγκαιότητα της απόκτησης των μέσων που μας οδηγούν σʼ αυτήν.

Πλεονεκτήματα

Σπουδές, επαγγελματική πρόοδο, πνευματική ανάπτυξη, διεύρυνση εμπειριών και εύκολη επικοινωνία, είναι μερικά απο τα πιο βασικά επιχειρήματα ώστε να επιλέξει κάποιος την εκμάθησης μιας ξένης γλώσσας.

Η Γλώσσα δεν αποτελεί απλώς ένα μέσο επικοινωνίας, είναι φορέας ηθικών αξιών και εργαλείο μαγείας”     Οδυσσέας Ελύτης

Γιατί στο Κέντρο Ξένων Γλωσσών S.G. Sougla

Σήμερα, που η πολυετής εμπειρία συνδυάζεται με την επιστημονική εξειδίκευση της νέας γενιάς θεωρούμε ότι παρέχουμε όλες τις εγγυήσεις για ξενόγλωσση διδασκαλία ακόμα υψηλότερων προδιαγραφών και απαιτήσεων.

Ενημερωνόμαστε συνεχώς για όλες τις τελευταίες μεθόδους διδασκαλίας και για οτιδήποτε καινούριο αφορά την ξενόγλωσση εκπαίδευση σε συνεργασία με πανεπιστήμια του εξωτερικού και παίρνοντας μέρος σε διεθνή συνέδρια και σεμινάρια.

Με τον τρόπο αυτό το εκπαιδευτικό μας προσωπικό ενημερώνεται και επιμορφώνεται διαρκώς.

Σκοπός μας η μάθηση μιας ξένης γλώσσας να είναι η πιο ευχάριστη εμπειρία για έναν μαθητή μας.

Ξένες γλώσσες

Στο Κέντρο Ξένων Γλωσσών Σούγλα παρέχουμε ολοκληρωμένα προγράμματα εκμάθησης στις παρακάτω ξένες γλώσσες:

Flag_Britain

Η γνώση της αγγλικής έχει καταστεί απαραίτητη σε ένα ευρύ εργασιακό φάσμα, ενώ σε πολλές χώρες, στις οποίες δεν αποτελεί επίσημη γλώσσα, είναι απαραίτητη ως προσόν για την εξεύρεση εργασίας, με αποτέλεσμα πάνω από ένα δισεκατομμύριο άνθρωποι σε όλον τον κόσμο να την μιλούν, τουλάχιστον στο βασικό της επίπεδο.

Flag_France

Η Γαλλία προτιμάται για προπτυχιακές αλλά και μεταπτυχιακές σπουδές σε πολλούς τομείς, όπως στη νομική, στις πολιτικές επιστήμες, στην αρχαιολογία, στην ψυχολογία ακόμα και στην ιατρική.

Flag_Germany

Τα Γερμανικά αποτελούν μια ιδιαίτερα προσιτή γλώσσα για τον ελληνόφωνο μαθητή. Έχει τεκμηριωμένα αποδειχθεί ότι η γερμανική γλώσσα παρουσιάζει πολλές ομοιότητες με την Ελληνική, γεγονός που καταρρίπτει το μύθο ότι η εκμάθηση της Γερμανικής είναι δύσκολη.

Flag_Spain

Τα ισπανικά είναι βασική γλώσσα στους διεθνείς οργανισμούς όπως ΝΑΤΟ, ΟΗΕ, ΕΕ και αποτελεί  ένα δυνατό «χαρτί» για εργασία στην Ελλάδα ή σε Ισπανόφωνη χώρα και για σπουδές ή Erasmus στην Ισπανία.

Flag_Italy

Η γνώση της Ιταλικής γλώσσας δίνει προβάδισμα και ισχυρό πλεονέκτημα για περισσότερες εργασιακές ευκαιρίες σε μια διευρυμένη εμπορική αγορά.

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΝΩΝΙΑΣ

ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙΤΕ